Pop-up asperge restaurant

Pop-up asperge restaurant “De Aspergeschuur”

Van woensdag  15 april t/m vrijdag 29 mei 2020 zal er een pop-up restaurant verschijnen in “De Aspergeschuur” te Raamsdonk. Een bijzonder tijdelijk 21 dagen restaurant in de boerenschuur van Peter & Martijn Verschuren met de unieke samenwerking en de culinaire hoogstandjes van Restaurant Timmy’s eethuys, waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving op het boerenland elkaar vinden. Op en top culinair genieten van de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse lokale lente streekproducten in een imposante boeren omgeving.

Brabant is dé provincie bij uitstek voor asperges en tijdens de lentedagen wordt er volop gestoken. Zeven weken lang verrijst er een stijlvol en intiem gastronomisch restaurant direct aan de aspergekwekerij en verkoperij: De Aspergeschuur te Raamsdonk.

Deze originele culinaire beleving wilt u toch ook meemaken?

Wilt u reserveren, klik hier !!

Openingstijden zijn, alleen op reservering:  vanaf woensdag 15 april t/m vrijdag 29 mei 2020, iedere woensdag, donderdag & vrijdagavond vanaf 18.00 uur.

Asperge gerechten eten bij de boer, waar ze een paar uur daarvoor nog zijn gestoken. Heerlijk in combinatie met een lekkere aspergewijn. Wij hebben een selectie aspergewijnen voor u samengesteld tijdens het eet-festival bij de boer en hele mooie, plaatselijke bieren die u kan bestellen.

Iedere week is er een mooi samengesteld menu en als u niet zo van asperges houdt, hebben we altijd voor u een keuze alternatief.

Zin in een nieuwe culinaire pop-up beleving? In Raamsdonk kunt u van 15 april t/m 29 mei 2020 deelnemen aan een bijzonder evenement, waar 7 weken lang een pop-up restaurant geopend zal zijn. Kom genieten, heerlijk eten bij de boer, en laat u zich verrassen van een mooi stukje Brabantse sfeer en reserveer nu uw plaatsen!   Voor vragen of meer info: Tel: (0162) 512570 of mail naar: info@timmys.nl

Op zoek naar een lokatie voor uw bedrijfsuitje ? Kom naar de: “De Aspergeschuur”

Fam. Verschuren
Asperge en Broccoli kwekerij
Kerklaan 1
4944 VA Raamsdonk

Mooie & rustieke platteland locatie, tevens eenvoudig bereikbaar met een ruime parkeergelegenheid.

Benieuwd naar onze trotse gevarieerde menukaart?

Menukaart pop-up restaurant “De Aspergeschuur”

Kies voor een van de gezellige tafels in het restaurantgedeelte of kom groots borrelen bij de kachels in het sfeervolle agrarische platteland. Genieten en beleven van wat het land ons biedt, recht van de grond in de mond, op een Bourgondische wijze beleven, dat is “De Aspergeschuur”.

Bent u op zoek naar een gave locatie voor uw bedrijfsuitje ?
Wilt u een goed geregeld, leuk, apart, origineel bedrijfsfeest organiseren tot 60 personen ?
Ook dit behoort tot mogelijkheden in het pop-up restaurant “De Aspergeschuur”.

De asperge is één van de vele bekende streekproducten van Noord-Brabant. De Koningin der Groente geniet internationale roem als het Witte Goud! Een asperge heeft een heerlijke smaak en beschikt over geneeskrachtige eigenschappen tegen heel wat kwaaltjes. En ze helpen om af te slanken! Geen wonder dat zoveel liefhebbers enthousiast zijn in het aspergeseizoen.