Pop-up asperge restaurant

Pop-up aspergerestaurant “De Aspergeschuur”

Van donderdag 29 maart t/m vrijdag 11 mei 2018 zal er een pop-up restaurant verschijnen in “De Aspergeschuur” te Raamsdonk. Een bijzonder tijdelijk 20 dagen restaurant in de boerenschuur van Peter & Martijn Verschuren met de unieke samenwerking en de culinaire hoogstandjes van Restaurant Timmy’s eethuys, waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving op het boerenland elkaar vinden. Op en top culinair genieten van de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse lokale lente streekproducten in een imposante boeren omgeving.

Brabant is dé provincie bij uitstek voor asperges en tijdens de lentedagen wordt er volop gestoken. Zes weken lang verrijst er een stijlvol en intiem gastronomisch restaurant direct aan de aspergekwekerij en verkoperij: De Aspergeschuur te Raamsdonk.

Deze originele culinaire beleving wilt u toch ook meemaken?

Openingstijden zijn, alleen op reservering:  vanaf “witte” donderdag 29 maart t/m vrijdag 11 mei 2018, iedere woensdag, d

onderdag & vrijdagavond vanaf 17.30 uur.

Asperge gerechten eten bij de boer, waar ze een paar uur daarvoor nog zijn gestoken. Heerlijk in combinatie met een lekkere aspergewijn. Wij hebben een selectie aspergewijnen voor u samengesteld tijdens het eetfestival en hele mooie, plaatselijke bieren die u kan bestellen.

Iedere week is er een wisselend menu en als u niet zo van asperges houdt, hebben we altijd een keuze alternatief.

Zin in een nieuwe culinaire pop-up beleving? In Raamsdonk kunt u van 29 maart 2018 tot en met 11 mei 2018 deelnemen aan een bijzonder evenement, waar 6 weken lang een pop-up restaurant geopend zal zijn. Kom genieten en laat u zich verrassen van een mooi stukje Brabantse sfeer en reserveer nu uw plaatsen!   Tel: (0162) 512570 of mail naar: popup.deaspergeschuur@gmail.com

“De Aspergeschuur”

Fam. Verschuren
Asperge en Broccoli kwekerij
Kerklaan 1
4944 VA Raamsdonk

Mooie & rustieke platteland locatie, tevens eenvoudig bereikbaar met een ruime parkeergelegenheid.

 

Benieuwd naar onze trotse gevarieerde menukaart?  Klik op de datum voor het menu en de prijzen:

Donderdag 29 t/m Vrijdag 30 maart 2018
Woensdag   4 t/m Vrijdag  6 april 2018
Woensdag 11 t/m Vrijdag 13 april 2018
Woensdag 18 t/m Vrijdag 20 april 2018
Woensdag 25 t/m Vrijdag 27 april 2018
Woensdag  2 t/m Vrijdag  4 mei 2018
Woensdag  9 t/m Vrijdag 11 mei 2018

Kies voor een van de gezellige tafels in het restaurantgedeelte of kom groots borrelen bij de kachels in het sfeervolle agrarische platteland. Genieten en beleven van wat het land ons biedt, recht van de grond in de mond, op een Bourgondische wijze beleven, dat is “De Aspergeschuur”.

De asperge is één van de vele bekende streekproducten van Noord-Brabant. De Koningin der Groente geniet internationale roem als het Witte Goud! Een asperge heeft een heerlijke smaak en beschikt over geneeskrachtige eigenschappen tegen heel wat kwaaltjes. En ze helpen om af te slanken! Geen wonder dat zoveel liefhebbers enthousiast zijn in het aspergeseizoen.