Kerstmenu afhalen

Thuis uit eten deze Kerst….

Lekker eten bestellen met kerst in Raamsdonksveer? Bij u op het werk, thuis of een andere locatie?  Wij nemen je graag alle kerst stress uit handen! Wij bezorgen immers ook in de regio ons complete en feestelijk kerstmenu.

Kerst 2021 zal er dit jaar voor iedereen compleet anders uitzien ten opzichte van andere jaren, toch willen wij trachten om er toch nog een mooi feest van te maken.

Voor iedereen die thuis Kerst wilt vieren en toch willen genieten van een heerlijk Kerstdiner bieden wij de mogelijkheid tot het afhalen of bezorgen van een goed verzorgd Kerstmenu.

Wij overhandigen u het Kerstmenu koud en middels een goede beschrijving helpen wij u de gerechten eenvoudig zelf op te warmen en tips om het op te dienen.

Wij hopen u tijdens de feestdagen, op deze alternatieve manier, toch te kunnen verwennen met een heerlijk diner. En daarom om uw kerstdiner helemaal compleet te maken, hebben we ter afsluiting nog een lekkere verassing voor bij de koffie of thee bijgevoegd.

Wij helpen je graag een lekker kerstdiner op tafel te zetten, de gerechten zijn allemaal al voorgegaard en klaar voor gebruik.

Als je de gerechten wil opwarmen, leg de vacuuumzakken dan in heet – niet kokende – pan met water. Prik de zak niet lek, na ongeveer 30 a 45 min. is het gerecht warm en kan je het serveren op een bord.

De bijgerechten: Gratin aardappelen, verse groentes gaan in de oven en er zit ook heerlijke zelf gemaakte appelmoes en salade bij.

Handig, eenvoudig en een groot succes met een kerst maaltijd van Restaurant Timmy’s. Bestel op: info@timmys.nl

U kunt het afhaalmenu bestellen voor de volgende dagen:
Vrijdag 24 december (Kerstavond) / Zaterdag 25 december / Zondag 26 december / Vrijdag 31 december & Zaterdag 1 januari 2022