• Geopend van Vrijdag t/m Dinsdag: 17.00 - 22.00 uur
  • 0162-512570
  • info@timmys.nl

Kerstmenu 2024 in Raamsdonksveer

De herfst gaat weer geleidelijk over in de winter, buiten is het koud, binnen gaat de kachel een standje hoger. Veel van onze gasten kijken alweer uit naar de komende feestdagen. De vele families komen bij elkaar om samen plannen te maken voor een gezellig samen zijn. Wij kijken ook dit jaar weer naar uit om voor u een fijne, onvergetelijke en bijzonder sfeervol culinaire Kerst te verzorgen.  U mag een keuze maken uit onze normale a la carte kaart en zelf een speciaal zorgvuldig samengestelde kerstdiner maken. Op de wisseltap is speciaal voor de feestdagen, Tongerlo Christmas te verkrijgen. Onder de opvallende, romige schuimkraag schuilt een amberkleurig bier met een kruidige en fruitige smaak

1e Kerstdag geopend vanaf 15.00 uur of vanaf 19.00 uur

Reserveer snel, want het aantal tafels is beperkt.

Hotel – Restaurant Timmy’s
Prins Bernhardstraat 6
4941 GH Raamsdonksveer
Tel: 0162-512570

www.timmys.nl

Het gehele Timmy’s team wenst u
een prettig, gelukkig, gezellig,
maar vooral gezonde kerstdagen toe.

December, feestmaand!

Het is al weer vroeger donker, de sfeerverlichting wordt overal aangedaan en het wordt thuis gezellig gemaakt. De feestmaand van het jaar begint: December! De eerste dagen van de maand staan bij Timmy’s natuurlijk in het teken van sinterklaas, waar uw kinderen heerlijk van kunnen genieten. Vanaf 6 december kunt u onze gezellige aankleding voor kerst bewonderen. U zult zich helemaal in een sprookje wanen en uw kinderen zullen hun ogen uitkijken met al die lampjes en versieringen. Én onze chefkok is er uit wat het kerstdiner moet worden! U geniet zeker van een culinaire belevenis tijdens deze feestmaand. Lees hieronder meer over alle bijzondere dagen die we in december hebben. We begroeten u graag bij Timmy’s Eethuys !

Sfeervolle kerstdagen

Eerste kerstdag, 25 december, hebben we natuurlijk ook de meest speciale gerechten voor u klaar staan. En ook tijdens deze speciale dag doen we er alles aan om u een sfeervolle en culinaire feestdag te laten beleven.
Wilt u genieten van een bijzondere kerstsfeer, kom dan 1e kerstdag naar Hotel-Restaurant Timmy’s Eethuys.

Op kerstavond 24 december zijn wij normaal geopend tot 22.00 uur.

1e Kerstdag genieten van een overheerlijke diner van:
15.00 – 18.30 uur
19.00 – 23.00 uur

2e Kerstdag gesloten

Reserveren?
Heeft u nog niet gereserveerd, maar wel interesse om bij ons te komen eten met kerst? Neem contact met ons op.

Het Timmy’s team wenst u hele prettig, gelukkig, gezellig, maar bovenal gezonde kerstdagen gewenst. En een goed 2025.