Woensdag 4 t/m Vrijdag 6 april 2018
Koude Voorgerechten
Zalmbonbon gevuld met zalmmousse met groene asperges
Asperge carpaccio met Hollandse garnalen
Soepen
Asperge roomsoep met gerookte zalm
Brabantse asperge-groentensoep
Warme Voorgerechten
Gevulde portabello met cherry-tomaatjes, asperges en kaas
Asperge spaghetti met pesto en spinazie
Hoofdgerechten
Gerookte zalm steak met asperges en Holandaisesaus
Asperges met in knoflook gebakken gamba’s
Lamsrack met rozemarijnsaus en het witte goud
Het hoofdgerecht word gereserveerd met friet en salade.
Nagerechten
Kersenbvaroise met gecarameliseerde asperges
Creme Brulée met asperge yoghurtijs
Menuprijzen
2-gangen: € 26,50 pp
3-gangen: € 29,50 pp
4-gangen: € 34,50 pp
5-gangen: € 39,50 pp
Extra bij te bestellen:
Boerenbrood met 4 lekkere smeersels € 4,50
Extra portie heerlijke asperges: € 6,50 p/portie.
Houdt u niet zo van asperges ?
Maak het kenbaar, dan passen we het menu voor u aan.
Prijzen per gang
Voorgerecht: € 10,50
Soep: € 6,50
Hoofdgerecht: € 21,50
Nagerecht: € 8,50