Pasen 2021

Vier Pasen van Timmy’s !

Wij verwelkomen u graag om u te lekker te laten genieten van de Paasdagen. Restaurant Timmy’s in Raamsdonksveer komt naar u toe! Thuis uit eten deze Paasdagen….

Lekker eten bestellen met kerst in Raamsdonksveer? Bij u op het werk, thuis of een andere locatie?  Wij nemen je graag alle kerst stress uit handen! Wij bezorgen immers ook in de regio ons complete en feestelijk paasmenu.

Dit jaar voor iedereen compleet anders uitzien ten opzichte van andere jaren, toch willen wij trachten om er toch nog een mooi paasfeest van te maken.

Voor iedereen die thuis Pasen wilt vieren en toch willen genieten van een heerlijk paasdiner bieden wij de mogelijkheid tot het afhalen of bezorgen van een goed verzorgd paasmenu.

Wij overhandigen u het Paasmenu koud en middels een goede beschrijving helpen wij u de gerechten eenvoudig zelf op te warmen en tips om het op te dienen.

Wij hopen u tijdens de feestdagen, op deze alternatieve manier, toch te kunnen verwennen met een heerlijk diner. En daarom om uw paasdiner helemaal compleet te maken, hebben we ter afsluiting nog een lekkere verassing voor bij de koffie of thee bijgevoegd.

Wij helpen je graag een lekker paasdiner op tafel te zetten, de gerechten zijn allemaal al voorgegaard en klaar voor gebruik.

Als je de gerechten wil opwarmen, leg de vacuumzakken dan in heet – niet kokende – pan met water. Prik de zak niet lek, na ongeveer 30 a 45 min. is het gerecht warm en kan je het serveren op een bord.

De bijgerechten: Gratin aardappelen, verse groentes gaan in de oven en er zit ook heerlijke zelf gemaakte appelmoes en salade bij.

De prijs van dit 4-gangen diner is €32,50 p.p.