Tim’s Kitchen 3D diner

Tim’s Kitchen

Waar uw bord tot leven komt…

In een intieme en sfeervolle eetgelegenheid dat omgetoverd is tot een heuse antieke keuken, kan onze kok Tim het nauwelijks aan.
Chaotisch, krijgt hij het  3 gangen diner bijna onder controle, het zij met pruttelende pannen en rokende ovens, maakt hij een feestelijk maal
speciaal voor u met een geheim ingrediënt uitzonderlijk klaar. Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in dit origineel,
nog nooit eerder in Nederland vertoond, 3d diner in Raamsdonksveer voor alle leeftijden.


Show 3D-diner (duur: 1,5 uur)  incl. 3 gangen diner € 37,50 p.p.

Neem plaats aan tafel en laat het spektakel beginnen.
Een restaurantbezoek zal nog nooit zo verrassend geweest zijn.
Deze nieuwe attractie zal je een lange tijd bij blijven. Eet Smakelijk !

Dit arrangement is op elke dag te reserveren voor max. 4 personen: (U kunt met dit arrangement geen gebruik maken van de AH-restaurant actie)

maandag t/m vrijdag 17.00 – 19.00 uur    of    19.30 – 22.00 uur

weekenden en feestdagen 14.30 – 16.30 uur  of   17.00 – 19.00 uur of   19.30 – 22.00 uur

Reserveer meteen hieronder:

Over Tim’s 3D diner

Beleef met het 3D diner een nieuwe manier van uiteten gaan in Timmy’s Eethuys. Het 3D diner is een leuk uitje voor jong en oud, waarbij uw bord echt tot leven komt. Timmy’s Eethuys is al jaren een begrip in Raamsdonksveer en omstreken. Het restaurant staat bekend om de heerlijke seizoengerechten. De gerechten worden allemaal bereid met verse streekproducten die in het seizoen te vinden zijn. Tijdens het bereiden van een maaltijd kan je nu de nieuwste attractie beleven namelijk het 3D diner.

3D diner geeft je een kijkje in Tim’s keuken

Met het 3D diner krijg je een uniek kijkje in de keuken. Met speciale projecties komt je bord tijdens het wachten op je eten echt tot leven. Je ziet via de 3D projecties op tafel hoe de kleine kok Tim jouw maaltijd aan het bereiden is. Ondanks dat Tim zijn best doet is het een enorme chaos in de keuken. Je ziet meteen hoe alles misgaat tijdens het bereiden van jouw maaltijd. Gelukkig komt het allemaal nog net op tijd goed en krijg je een heerlijke verse maaltijd geserveerd.

Laat je bord tot leven komen

Tijdens een 3-gangen diner komt je bord echt tot leven. Het 3D diner is een unieke attractie in Raamsdonksveer en omstreken. Timmy’s Eethuys bracht het zelfs als eerste restaurant naar Nederland. Uiteraard dien je wel vooraf te reserveren want het diner is niet bij elke tafel beschikbaar. Het 3D arrangement is een leuke attractie voor alle leeftijden. Wil je zelf graag een unieke 3D diner meemaken? Reserveer vandaag nog je tafel bij Timmy’s Eethuys!