• Geopend van Vrijdag t/m Dinsdag: 17.00 - 22.00 uur
  • 0162-512570
  • info@timmys.nl

Tim’s Kitchen 3D diner

Tim’s Kitchen

Waar uw bord tot leven komt…

In een intieme en sfeervolle eetgelegenheid dat omgetoverd is tot een heuse antieke keuken, kan onze kok Tim het nauwelijks aan.
Chaotisch, krijgt hij het  3 gangen diner bijna onder controle, het zij met pruttelende pannen en rokende ovens, maakt hij een feestelijk maal
speciaal voor u met een geheim ingrediënt uitzonderlijk klaar. Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in dit 3D diner in Raamsdonksveer voor alle leeftijden.

Bijzonder is vooral de ambiance waarin gasten dineren; meerdere zintuigen worden geprikkeld. Het diner vindt plaats in een intieme keuken, in de sfeer van rond 1900. Alles in Oud-Hollandse stijl. Een pan pruttelt in de hoek, terwijl op de plank Delfts blauwe bakjes staan met kaneel, suiker, koffie of thee. Aan de muur hangt een portret van Tims oma. Het portret komt soms zowaar tot leven: oma vertelt tussen de gangen door wanneer het pauze is en de gast eventjes naar het toilet kan. Wie naar buiten kijkt, ziet oude was hangen. De klassieke pianola muziekdeuntjes maken de entourage af.

De gasten voor het 3D diner zitten niet in het restaurant, maar in een aparte kamer.

Wie hier eet, wil geëntertaind worden.

 

 

3D-diner Tim’s Kitchen (duur: 1,5 uur)  incl. 3 gangen diner € 37,50 p.p.

Dit arrangement is op elke dag te reserveren voor max. 4 personen:

maandag t/m vrijdag
17.00 – 19.00 uur
19.30 – 22.00 uur

weekenden en feestdagen (behalve zaterdag)
14.30 – 16.30 uur
17.00 – 19.00 uur
19.30 – 22.00 uur

Reserveer meteen hieronder:

Over Tim’s 3D diner

Beleef met het 3D diner een nieuwe manier van uiteten gaan in Timmy’s Eethuys. Het 3D diner is een leuk uitje voor jong en oud, waarbij uw bord echt tot leven komt. Timmy’s Eethuys is al jaren een begrip in Raamsdonksveer en omstreken. Het restaurant staat bekend om de heerlijke seizoengerechten. De gerechten worden allemaal bereid met verse streekproducten die in het seizoen te vinden zijn. Tijdens het bereiden van een maaltijd kan je nu de nieuwste attractie beleven namelijk het 3D diner.

3D diner geeft je een kijkje in Tim’s keuken

Met het 3D diner krijg je een uniek kijkje in de keuken. Met speciale projecties komt je bord tijdens het wachten op je eten echt tot leven. Je ziet via de 3D projecties een animatie film op tafel, hoe de kleine kok Tim jouw maaltijd aan het bereiden is. Ondanks dat Tim zijn best doet is het een enorme chaos in de keuken. Je ziet meteen hoe alles misgaat tijdens het bereiden van jouw maaltijd. Gelukkig komt het allemaal nog net op tijd goed en krijg je een heerlijke verse maaltijd geserveerd.

Laat je bord tot leven komen

Tijdens een 3-gangen diner komt je bord echt tot leven. Het 3D diner is een leuke activiteit in Raamsdonksveer en omstreken. Uiteraard dien je wel vooraf te reserveren want het diner is niet bij elke tafel beschikbaar. Wil je zelf graag een 3D diner meemaken? Reserveer vandaag nog je tafel bij Timmy’s Eethuys!

 

Klik hier voor krantenartikel in dagblad BN De Stem over Tim’s Kitchen