• Geopend van Vrijdag t/m Dinsdag: 17.00 - 22.00 uur
  • 0162-512570
  • info@timmys.nl

Scooter je Gek

Programma
– Koffie met gebak
– Korte wandeling naar Geertruidenberg
– Scooter sightseeing
– Brabantse “Boeren” Lunch
– Scooter Challenge
– 3-gangen Diner

Ontvangst bij Timmy’s Eethuys te Raamsdonksveer met koffie of thee en gebak. Na een korte wandeling naar Geertruidenberg wat sightseeing op de scooter nemen we eerst een pitstop: De Brabantse “Boeren” lunch, daarna zal u het moeten opnemen tegen andere coureurs voor een heuse GPS speurtocht door de vestingstad Geertruidenberg.

Tijdens de speurtocht zit u op de elektrisch aangedreven scooter en zal u moeten speuren per GPS. Soms zal u even moeten stilstaan om uw route te bepalen, want haastige spoed is zelden goed.
Eenmaal het GPS punt gevonden zult u een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lach speieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meeste opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze geweldige Grand-Prix

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig. Wat u wel nodig heeft is een brommercertificaat of een rijbewijs. 2 Personen op een scooter.

Vertrek naar Hotel – Restaurant Timmy’s Eethuys te Raamsdonksveer waar u warm ontvangen wordt, u kan na het borrelen gaan genieten van een heerlijk 3 gangen diner in een pitoreske hotel-restaurant te beginnen met stokbrood met roomboter, tapenade en kruidenboter.

Het is tevens mogelijk om hier een overnachting bij te boeken.

Dit Scooter je gek – arrangement boekt U voor:
€ 92,50 PP (incl. diner)
of
€ 137,25 p.p (incl. overnachting met ontbijt)

(Dit arrangement is excl. Dranken bij Timmy’s Eethuys en de gerechten van het 3 gangen diner zijn nader te bepalen)

Het hele jaar mogelijk en is te boeken voor minimaal 15 pers. tot maximaal 40 pers.