• Geopend van Vrijdag t/m Dinsdag: 17.00 - 22.00 uur
  • 0162-512570
  • info@timmys.nl

Workshop Brabantse worstenbroodjes bakken

Programma
– Koffie met gebak
– Brabantse worstenbroodjes maken
– Boerenlunch
– Excursie op de bloemenboederij
– 3-gangen keuze Diner

9.00 uur
Ontvangst in met heerlijk kopje koffie of thee met divers gebak.

10.00 uur
U gaat met eigen vervoer naar een bakkerij waar u zelf onder begeleiding lekkere originele Brabantse worstenbroodjes gaat maken.
Uiteraard neemt u, uw eigen baksel, mee naar huis.

13.30 uur
U gaat op eigen vervoer naar Bloemenboederij
“De Langendam” te Waspik waar u een heerlijke uitgebriede Brabantse boeren lunch staat te wachten met Boeren groentensoep ballen, diverse soorten brood, krentenbrood, roggebrood, candijkoek, eierkoeken, diverse beleg zoals gesneden kazen, vleeswaren, zure zult, zoetwaren en boter. inclusief: koffie, thee en melk.

14.30 uur
Begin van de excursie krijgt u op een groot scherm, foto’s te zien over de tuin, de bloemen, het bakhuis en de werkzaamheden gedurende het hele jaar. Daarna gaat u onder begeleiding wandelen in de tuin. ‘s Zomers kunt u zelf, uw eigen veldboeket plukken. Als het slecht weer is blijft u lekker binnen, want daar is ook van alles te zien en te beleven. De excursie kan altijd door gaan.

17.00 uur
Vertrek naar Timmy’s Eethuys te Raamsdonksveer waar u warm ontvangen wordt, u kan na het borrelen gaan genieten van een heerlijk 3 gangen diner in een pitoreske hotel-restaurant te beginnen met stokbrood met roomboter, tapenade en kruidenboter.

Dit voordelige arrangement boekt U voor:
€ 95,50 PP (incl. diner en lunch)

Let op:
Groepen die het leuk vinden om op de bloemenboerderij een bloemstukje te maken, kunnen dit tegen een meerprijs ook boeken. U bent dan een uur langer op de bloemenboerderij, en de kosten van deze workshop zijn vanaf € 12,50 pp, afhankelijk van het te maken stukje.

(Dit arrangement is excl. dranken bij het diner en de gerechten
van het 3 gangen diner zijn nader te bepalen)

Het hele jaar mogelijk en is te boeken voor
minimaal 10 pers. tot maximaal 40 pers.

Het is tevens mogelijk om hier een overnachting bij te boeken:
Hotel Heere ***