• Geopend van Vrijdag t/m Dinsdag: 17.00 - 22.00 uur
  • 0162-512570
  • info@timmys.nl

Naast de lunch en het diner kunt u ook bij ons ontbijten. Niet alleen als u hotelgast bent, maar ook zeker als gast van buitenaf. Uitgebreid ontbijten is bij ons het begin van de dag. Zo kunt u zelfs bij Timmy’s in de ochtend lekker lang tafelen met het Hotel Heere-ontbijt voor € 12,50 per persoon.

Iedere dag biedt Hotel-Restaurant-Timmy’s een heerlijk, vers en zeer uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende luxe broodsoorten, warm en koud beleg, zuivelproducten en ontbijtgranen. Start de dag met een sterke espresso, een lekker kopje thee of een van de verschillende vruchtensappen

Ook als zakelijke gast kunt u bij ons rustig en relex terecht voor het uitgebreide ontbijtbuffet van € 12,50 per persoon.

Zo begint u uw dag goed door rustig te ontbijten kunt u zich voorbereiden op de komende afspraken. Zo werkt u snel en efficiënt

Wilt u na de vergadering lekker ontspannen en als teambuilding gaan varen in het nationaal natuurpark “De Biesbosch”, een rondleiding in het oude stadje Geertruidenberg, scooteren of een steptocht in de omgeving, alles is mogelijk. Informeer naar de diverse mogelijkheden. Tel: 0162-510246 !

Wilt u gebruik maken van ons ontbijtbuffet?
Belt u ons dan vooraf, dan zorgen wij dat u gelijk kunt aanschuiven.
Tel: 0162-512570