• Geopend van Vrijdag t/m Dinsdag: 17.00 - 22.00 uur
  • 0162-512570
  • info@timmys.nl

We mogen weer open

Al is het beperkt, iedereen kan en mag weer op pad vanaf 5 juni 2021 om lekker uit eten te gaan, te genieten van een heerlijk diner. Net zoals jij staan wij te popelen om weer lekker bezig te zijn met waar we simpelweg het beste in zijn: ervoor zorgen dat je een topbeleving hebt in ons restaurant! We houden ons natuurlijk netjes aan de regels, zodat je onbezorgd kunt genieten van je bezoek.

We moeten ons bij deze stap van het openingsplan wel aan de gangbare hygiënemaatregelen houden, zoals anderhalve meter afstand houden van anderen, mondkapje dragen, handen veelvuldig wassen, contactgegevens achterlaten, open tot 22.00 uur en thuisblijven bij klachten.

Vanwege de hygiëne hebben we minder tafels en zitplaatsen in het restaurant gezet zodat u voldoende afstand kunt houden en zo veilig kunt genieten van een heerlijk diner.

Op de site is het al mogelijk om te reserveren vanaf 5 juni as., druk op de “reserveer nu”- knop en selecteer een datum en tijd.

Zo hopen wij samen met u een gezond en veilige zomer te mogen beleven met lekker eten, gezelligheid en een lekker drankje.

Tot snel!

Fam. De Graauw